Prasowe

Informacja prasowa btc. com

Prasowe Informacja prasowa btc. com

Czy kryptowaluty są piramidą finansową? Czy cena bitcoina jest sterowana? | Co tam w sieci #52 (Czerwiec 2019).

Anonim

Aktualizacja: Były BTC. com forum jest dostępne tutaj: // talk-btc. com

Ze względu na okoliczności łagodzące Bitcoinist LTD. nie będzie już działać BTC. com.

Bitcoinist LTD i GAW Miners LLC posiadały długoterminową umowę licencyjną dla domeny BTC. na podstawie modelu podziału dochodów. Nie było żadnej kontroli treści ani danych wejściowych dla GAW Miners LLC.

W związku z tym GAW Miners LLC narusza naszą umowę, nie płacąc pierwotnej dzierżawy domeny, która doprowadziła do utraty domeny.

Bitcoinist LTD. podjęliśmy niefortunną decyzję biznesową, gdy uzgodniliśmy licencję domeny z GAW Miners LLC, nie podążając za oczywistymi oznakami, że GAW Miners LLC ma kłopoty finansowe. W okresie programowania zdaliśmy sobie sprawę z naszego błędu, ale licencjonowanie jednej z najdroższych domen branży dało nam wystarczającą inspirację, aby dalej próbować i znaleźć sposób, aby to zadziałało.

Spędziliśmy dużo czasu i pieniędzy na rozwoju, reklamie i utracie BTC. com to ogromne rozczarowanie. Bez względu na to, Bitcoinist będzie kontynuowany jako główna strona z wiadomościami o Bitcoin.

Bitcoinist LTD negocjował z Joshem Garzą pod koniec 2014 roku w sprawie zakupu akcji, ale firma inwestycyjna nie była w stanie spełnić wszystkich wymagań. Dlatego Bitcoinist LTD pozostaje pod pierwotną własnością. W związku z tym Josh Garza i spółka inwestycyjna nie mają dalszych powiązań ani potencjalnych właścicieli z Bitcoinist LTD. Zgodnie z obecną sytuacją Bitcoinist, LTD. szuka porady prawnej i podejmuje dalsze działania przeciwko GAW Miners LLC.

Dziękuję za wsparcie.

Zespół Bitcoinist